2024.03.17.

Gárdony Városi Tízpróba 2024


Indul a 8. évad Gárdony Városi Tízpróba 2024

Gárdony Város Önkormányzata és a Velencei-tavi Életmód Klub a város sport szakembereinek,vállalkozóinak bevonásával 2024-ban is megrendezi az immár 7 éves múlttal rendelkező egész évet átfogó sportprogramját. 1.A tízpróba célja , hogy felkeltsük a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, az igény felkeltése és sportolási lehetőség biztosítása szervezett keretek között beleértve az egyes próbákra való felkészülést is. Ennek megfelelően nem díjazunk helyezéseket, nem tartunk nyilván időeredményeket, csak a próbán való – minden egészséges ember által teljesíthető – szintidőn belüli részvételt. . Mindenki annyi próbát teljesít amennyit akar illetve képes. 2. A tízpróba keretében 5 sportág / túra, kerékpár, futás, evezés, úszás / kis és nagy próbája kerül megrendezésre.
3.A díjazás sorsolással történik: az egyes próbák alkalmával kisorsolunk 2 db 5.000 Ft-os Dechatlon vásárlási utalványt az adott próbát teljesítők közül. A legalább 5 próbát teljesítők között értékes díjakat sorsolunk a programot lezáró gálán. Díjazzuk a legtöbb próbát teljesítő családokat, valamint a legeredményesebb iskolai osztályt 100 ezer forinttal . A versenyben való részvételhez az osztálynak legalább 50 próbát kell teljesíteni. A fődíj sorsolásán – ami egy kirándulás a rendezők költségén – való részvételhez legalább 7 próbát kell teljesíteni
4. A próbákra nevezhetnek Gárdony város településrészeiben állandó vagy ideiglenes lakhellyel, vagy itt folyamatos munkahellyel rendelkezők korhatár nélkül. Tíz éven aluliak csak nagykorú felnőtt felügyelete mellett indulhatnak a próbákon. Mindenkit (korra való tekintet nélkül ) szívesen látunk minden próbán, az igazolvány kiváltható, azonban a tízpróba sportértékének megőrzése érdekében csak a valóban a sportágnak megfelelő, önállóan teljesített próbákat igazoljuk. Nem igazoljuk teljesítettnek pl a kerékpáron megtett futáspróbát , az úszógumis úszást , a csomagtartóban megtett kerékpározást stb. A nevezésnek megfelelő tízpróba igazolvány leadás majd átvétel csak személyesen történhet az igazolvány tulajdonosa által. A nevezésnek feltétele az egész éves programsorozatra szóló regisztrációs díj befizetése amely 2.000 Ft/év,diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft/év. A regisztrációs díjat a résztvevő első próbájának rajtja előtt kell rendezni a rajt helyszínén. Ekkor kapják meg a résztvevők a próba igazolványát amely tartalmazza a próbák időpontját, helyszíneit, távokat, szintidőt és ebbe kerül az egyes próbák teljesítésének igazolása.
5.Nevezés az adott próbák helyszínén a rajt előtt fél órával. ( az egyszer fizetendő regisztrációs díjon kívül nevezési díj nincs az egyes próbákon )
Szeretettel várunk minden nevezési feltételeknek megfelelő régi és új jelentkezőt.
Az egészség mindnyájunk számára a legnagyobb kincs. Tisztelettel kérjük hogy tegyenek is érte és hívjanak másokat is. Találkozzunk a próbákon.
Információk: Városi Tízpróba Gárdony Facebook oldalon, vt.eletmodklub@gmail.com email címen , mobil 06 20 980 6181
Tervezett időpontok, távok, helyszínek, rajt időpontokkal
– Kistúra. 12 km. Március 23. 9.15-től regisztráció, Rajt: 10.00 óra Zichyújfalu , Zichy kastély megjegyzés: kérjük, hogy akiknek segítség kell a helyszínre utazáshoz március 20-ig jelezzék az információs elérhetőségek valamelyikén.
– Kiskerékpár. 23 km. Április 6. 15.00 óra Gárdony , Vadkacsa Kerékpáros Központ. (Tekerbringa)
– Kisfutás. 5 km. Május 11. 10.00 óra Agárd , Parkerdő
– Kisevezés. 7 km. Június 22. 17.00 óra Agárd, Hajóállomás
– Kisúszás. 500 m. Július 13 . 10.00 óra Agárd , Park Strand Kemping
– Nagyúszás. 750 m. Augusztus 10. 10.00 óra Agárd , Park Strand Kemping
– Úszás tartalék időpont : Augusztus 17. 10.00 óra Agárd , Park Strand Kemping
– Nagyevezés. 10 km. Szeptember 7. 10.00 óra Agárd, Hajóállomás
– Evezés tartalék időpont: Szeptember 14. 10.00 óra Agárd, Hajóállomás
– Nagykerékpár. 30 km. Október 5. 14.00 óra Gárdony, Vadkacsa K.K. ( Tekerbringa)
– Nagyfutás. 7 km. Október 19. 10.00 óra. Agárd , Parkerdő
– Nagytúra. 16 km. November 30. 10.00 óra
Pázmánd, Művelődési Ház ( Fő utca 66 ) megjegyzés: kérjük, hogy akiknek segítség kell a helyszínre utazáshoz november 25-ig jelezzék az információs elérhetőségek valamelyikén.
– Gála. December 8. (vasárnap) 10.00 óra. Agárd, Kaptár

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük